\

#EuSuntIMM

Bună,

Sunt Ion de la Tik Tok Burgher. Astăzi, burgerul nu mai este un produs de tip fast food, ci un preparat respectat, pe care îl găsești mai în toate meniurile din baruri, pub-uri, restaurante.

Istoria noastră a început în orașul Orhei. La 1 Aprilie 2021 am deschis mândri ușa acestui local. Aici am realizat cât este de important să faci pe cineva fericit, să oferi clipe gustoase în atmosferă liniștită și plăcută. Acesta este locul unde am gustat din probleme și succes, căci nu a mers mereu așa cum am planificat, muncind din greu chiar în plină pandemiei.

Dar, în ciuda tuturor obstacolelor am continuat să facem ceea ce putem mai bine și anume să gătim cu drag pentru fiecare oaspete. Anume ei sunt cei pentru care ne facem munca zi de zi si tot ei ne încurajează să ne continuăm calea.

Tik Tok Burger este destinația ideală atunci când ai chef de o gustare rapidă sau o ieșire cu amicii. E un loc relaxant, prietenos, fără „fițe”, tineresc și foarte cald. Și, pentru că tot a venit vorba de burgeri, trebuie să știi că ăsta e atuul nostru cel mai mare.

Folosim carnea perfectă pentru burgeri savuroși și originali! Burgerul gătit după reţeta noastră este acum nu doar gustos, ci și sănătos. Totul datorită calității extra a cărnii de vită pe care o folosim la gătit.

Înțelegând deja preferințele clienților noștri, cu experiența acumulată de la Coffee2Go, am realizat că majoritatea își doresc gustarea sau cafeaua la pachet. Iată de ce Tik Tok Burger face livrări direct la ușă, păstrând încă aroma fierbinte și îmbătătoare a burgerilor suculenți.

Ușile noastre sunt deschise pentru toți doritorii de mâncare calitativă și delicioasă!

Vă așteptăm zilnic să vă bucurăm cu cei mai buni burgeri din orașul Orhei, pe strada Mihail Sadoveanu, nr. 32 sau online pe Facebook și Instagram.

Ai şi tu o poveste pe care ai dori să o împărtăși altora?