\

#EuSuntIMM

Bună,

Sunt Iumit și sunt pasionat de bucătăria turcească. Mai mult timp am locuit cu familia în Turcia, acolo având și o cafenea, unde preparam bucate turcești. Bucătăria lor reprezintă o bogăție de gusturi şi ingrediente, îmbinate într-un mod unic. Această diversitate provine din întrepătrunderea tradițiilor culinare din Europa, Asia şi Orientul Apropiat.

După ce ne-am mutat în Moldova, și văzând că aici este atât de solicitată, am decis să facem ceea ce ne place și deja cunoaștem. Așa că, în Comrat, am deschis o cafenea unde preparăm diverse bucate și dulciuri turcești. Ne place să gătim, și, mai ales, ne place să vedem cum oamenii savurează bucatele noastre.

Bucătăria tucească este spectaculoasă pentru că oferă sortimente de mâncare de o varietate incredibilă. Nu vă șablonați gusturile consumând numai specialități autohtone: căutați, în schimb, elementul surpriză din această bucătărie al cărei eclectism este la granița cu o bucătărie fusion. Ne găsiți în or. Comrat, str. Pobeda, nr. 110/5, și online pe Facebook și Instagram.

Ai şi tu o poveste pe care ai dori să o împărtăși altora?