\

#EuSuntIMM

Buna,

Sunt Vasile de la ARTLAB. Ideea de a înființa o afacere a prins viață în aprilie 2020, în satul Bardar, și de atunci îmbină armonios ambiția și viziunea unui brand la început de cale cu pasiunea seculară pentru mobilier și articole din lemn care să-și servească stăpânii prin generații.

Inspirați de curentul minimalist, ne-am propus să creem articole din lemn de o estetică atemporală, care să complimenteze expresiv locuințele și spațiile în care vor fi amplasate.

Fascinația pentru lemn și perfecționism transpune în realizarea fiecărei lucrări atât meticulozitatea muncii manuale, cât și precizia celor mai noi instrumente care transformă dedicația și atenția la detalii în mobilier unic, bine executat.

Stejarul, frasinul și nucul — sunt trei tipuri de lemn masiv care influențează procesul de creație în atelier, însă măiestria echipei face posibilă și integrarea elementelor din metal, furnitură naturală sau chiar MDF. Rezistența în timp e cea care dictează selecția materiei prime. Doar cele mai bune părți dintr-o scândură, bine uscată și minuțios verificată ajung să fuzioneze în aceeași piesă de mobilier.

Și, pentru că lucrările realizate de către ARTLAB sunt o combinație dintre tehnicile testate de timp și cele testate de siguranță, în procesul de alipire a lemnului sunt utilizate doar soluții pe bază de apă, iar la etapa de finisare se folosesc uleiuri fără componente dăunătoare.

Viziteaza-ne pe Facebook, Instagram sau artlab.md să vezi ce minunății creează mâinile dibace ale meșterilor noștri.

Ai şi tu o poveste pe care ai dori să o împărtăși altora?