\
Bună,
Sunt Olesea de la Carmangerie Barda. Acum 10 ani, când am început să călătorim prin Europa cu familia, am fost foarte impresionați de felul cum în diferite țări, sunt administrate și gestionate măcelăriile, carmangeriile, diferite locuri unde se vând și se prepară bucate din carne. Și iată așa, vreo 3 ani, vizitând Europa, dar îndeosebi România, am decis să încercăm ceva nou la noi acasa.
Compania noastră se ocupă de procesarea produselor din carne. La moment procesăm carne de porc, pui și vită, producem afumături și semifabricate, avem rețetele noastre elaborate ce ține de specialități. Cuptoarele funcționează pe cărbune din lemn (BBQ) și folosim la afumarea produsului lemn fructifer (cireș, măr, păr, nuc, prun).
Produsele noastre sunt fără adaosuri chimice sau conservanți, ne-am axat pe produs natural și folosim metodele tradiționale de afumare și coacere, încercând să cultivăm clientilor noștri tradiția de a consuma produse naturale și cel mai important de la producătorii locali. Concurența este una din cele mai mari provocări, iar în domeniul procesării produselor din carne ea este destul de înaltă. În viitorul apropiat dorim să mărim și să diversificăm volumul producerii, avem multe idei și rețete care dorim să le relizăm și sperăm să placă și clienților noștri, sa creștem numărul de clienți care vor savura deliciile noastre din carne, și să dezvoltăm serviciul de livrare.
Pandemia a afectat direct firma prin scăderea considerabilă a vânzărilor. Noi însă am ales în continuare materia primă calitativă, produs de calitate înaltă fără conservanți și aditivi si propunem clientului nostru produs de restaurant la preț de carmangerie inclusiv cu livrare la domiciliu.
Ne găsești în s. Bardar, str. Aurel David, nr. 2, sau în Chișinău, str. Studenților, nr. 7/10. Și desigur, online, pe carmangerie.md, facebook și instagram,
Ai şi tu o poveste pe care ai dori să o împărtăși altora?