\

#EuSuntIMM

MED eusuntimm

Bună,

Mă numesc Eduard și am fost întotdeauna pasionat de apicultură.

În 2018, împreună cu familia mea, am fondat compania MED-ELISEIRIM SRL, care se ocupă cu producerea și comercializarea mierii. Am început cu 30 de stupi, iar acum avem 240.

Acordăm atenție deosebită la tot procesul de producere, dar și la ambalarea produsului, fiind unicii care oferim mierea în ambalaj tradițional, în ulcele de lut — în interior este ceară, apoi miere, iar deasupra un strat de ceară. Nu ajunge lumina soarelui care să distrugă mierea. Produsul poate fi păstrat chiar si sute de ani. De asemenea, suntem unicii din Moldova care deținem Certificatul Internațional KOSHER, fapt ce confirmă că, adepții religiei iudaice pot consuma în siguranță acest produs. Însăși Rabinul a fot în depozit și a urmărit întreg procesul de producere.

Producere MED eusuntimm

În perioada pandemiei, comercializarea mărfii peste hotare a fost stopată de restricțiile impuse, dar nici aceasta nu a fost o piedică pentru noi. Am  depus maxim efort pentru a cuceri piața locală prin asortimentul de produse fabricate din miere.

Recent, am participat la o expoziție internațională la Londra, și am revenit acasă cu trei medalii de aur și una de argint. La expoziție am prezentat miere din hrișcă și ricin. În urma succesului obținut în Marea Britanie, am fost invitați să participam la o expoziție apicolă care se va desfășura în Statele Unite ale Americii. Vom participa neapărat, fiindcă suntem siguri de calitatea mierii noastre. Participarea este gratuită, iar dacă vom câștiga medalia de aur, vom fi promovați în SUA de 1.500 de publicații.

medalii de aur MED eusuntimm

Dacă doriți să ne cunoaștem mai bine, vă așteptăm în magazinul nostru situat din  orașul Fălești, situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 58, sau puteți accesa paginile noastre de facebook sau instagram.

Ai şi tu o poveste pe care ai dori să o împărtăși altora?