\

#EuSuntIMM

Bună,

Suntem Vadim și Svetlana și împreună am creat brand-ul Vistline, care, în timp, a devenit cel mai renumit brand local de paltoane. Totul a început de la un palton, cusut pentru o prietenă, dupa modele din revista „Burda”, iar al doilea exemplar, exact la fel, l-am vândut imediat la piață.

Vânzătorii au început să ceară același model, în diferite mărimi și culori. Așa și am început să coasem în volume mai mari. Timp îndelungat, ne-am orientat spre categoria „plus size», însă în ultimii cinci ani, producția „a întinerit». În prezent, Vistline coase paltoane din stofe și furnitură de calitate înaltă, pentru toate categoriile de vârstă.  Am mai diversificat și am început să coasem și rochii, fuste, șorturi și pantaloni, din bumbac și in.

Măsurile de carantină impuse din cauza pandemiei COVID-19 au provocat schimbări majore. Pentru a păstra echipa, ne-am reprofilat, și am cusut măști, dar și am încercat să facem vânzări și în mediul online.

Vă așteptăm cu o gamă diversificată de paltoane, rochii, fuste în magazinele Vistline dar si online pe facebook și instagram.

Ai şi tu o poveste pe care ai dori să o împărtăși altora?